Putojantis vynas MontBlanc Cava Brut reserva, 0.75l

  • Kraunamos nuotraukos
  • Cava ypatingai progai. Vietinių vynuogių Macabeu, Xarello, Parellada mišinys fermentuojamos labai lėtai žemoje temperatūroje, nerūdijančio plieno talpose, kad būtų užtikrintas aromatingas vyno pagrindas. Antroji fermentacija butelyje atliekama tradiciniu būdu 1824mėn.
    Intensyvus, sotus, kvapnus, gaivus su gerai subalansuota rūgštimi. Burnoje ilgai išliekantis poskonis. Riešutų ir mielių užuominos.
    Rekomenduojama pateikti +10-12°C.

    Tūris: 0,75 ltr. Alk.: 12% tūrio.
    Kilmės šalis: Ispanija. Sudėtyje yra SULFITŲ.  

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne