Prosecco 57 Asolo, 0,75l

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 1330
    Į krepšelį 

    Pagamintas natūralios fermentacijos būdu, naudojant Charmat metodą. 

  • Baltas sausas putojantis vynas iš geriausių vynuogių surinktų DOCG ASOLO regione. Šis vynas buvo sukurtas vyninės įkūrimo 1957m. proga. Pagamintas natūralios fermentacijos būdu, naudojant Charmat metodą.

    Aprašymas: Šiaudų geltonumo spalvos, plati vaisiška puokštė su obuolių ir akacijų natomis. Tinka kaip aperityvas, dera su žuvimi, baltos mėsos patiekalais.

    Likutinio cukraus: 16 g/L
    Rekomenduojama laikyti: 5-20 ° C temperatūroje.
    Rekomenduojama patiekti: 6-8 ° C temperatūros.
    Tūris: 0.75 L
    Alk. kiekis: 11 % tūrio.
     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne