Prosecco 57 Asolo, 0,75l
-
Kaina 1250€
Pagamintas natūralios fermentacijos būdu, naudojant Charmat metodą.
-
Baltas sausas putojantis vynas iš geriausių vynuogių surinktų DOCG ASOLO regione. Šis vynas buvo sukurtas vyninės įkūrimo 1957m. proga. Pagamintas natūralios fermentacijos būdu, naudojant Charmat metodą.
Aprašymas: Šiaudų geltonumo spalvos, plati vaisiška puokštė su obuolių ir akacijų natomis. Tinka kaip aperityvas, dera su žuvimi, baltos mėsos patiekalais.
Likutinio cukraus: 16 g/L
Rekomenduojama laikyti: 5-20 ° C temperatūroje.
Rekomenduojama patiekti: 6-8 ° C temperatūros.
Tūris: 0.75 L
Alk. kiekis: 11 % tūrio.